Ingen motivation alls till nyårslöftet :/

Idag hade jag städning på schemat och är nästan klar :)
Känner dock en klump i magen hela tiden för att jag ligger efter med mitt nyårslöfte :( Jag vill ju verkligen satsa men har ingen motivation över huvudtaget :/ Men jag kan ju inte ge upp efter 12 dagar det funkar ju inte... :P men jag behöver något som puchar mig till att lyckas, några tips?

Något annat som jag har på tankarna är vad tusan ska jag köpa för mobil? :P ska köpa en ny denna månaden men vet inte vilken, förslag?saknar att ha små bebisar här hemma ^^ men det kommer snart igen :)

saknar att ha små bebisar hemma igen ^^
men det kommer snart igen ♥
Lillebror blir en stor pojk ^^ <3

Idag fyller min lilla älsklings bror Björn 18år! Grattis!

Sitter och kollar bilder i mitt fotoalbum när vi var i Paris med familjen och gud så liten lille Björne var då. Så söt och oskyldig ^^ kommer kännas konstigt att lille skitungen ska gå ut på krogen med sina kompisar nu :P men sånt händer väll :) Älskar dig världens bästa bror <3<3<3<3<3
Jag och Lillebror 2008 :)

2011

Ja, varför inte börja det nya året med ett nyårslöfte och en ny blogg!

Mitt nyårslöfte kommer att bli att gå ner "förhållande kilorna" som jag samlat på mig under mitt senaste förhållande. Vilket jag också kommer att lyckats med ;)


Vad har ni för nyårslöte? :)

GOTT NYTT ÅR!


(min kära syster har lovat att piffa upp min blogg lite, för det är ett gammalt kort och det ska ändras lite färger m.m men tills dess så får ni stå ut ;) )

RSS 2.0